У СБУ повідомили жінку про недопущення проведення можливої протиправної діяльності / фото УНІАН

У Службі безпеки підтвердили свою причетність до вчорашнього нібито "викрадення" журналістки в центрі Києва. Про це йдеться у заяві СБУ в Facebook.

Видання "Українська правда" запевняє, що мова йде про помічницю блогера Шарія.

"Наші співробітники дійсно вчора запросили для надання офіційних пояснень помічницю одного з проросійських пропагандистів, яка співпрацює з ним на постійній основі", - сказано у заяві.

Відео дня

За даними СБ України, вона за «гонорари» знімає відеосюжети, які надалі використовуються пропагандистом для дискредитації України в інтересах російських спецслужб.

Співробітники СБУ поінформували її щодо недопущення проведення можливої протиправної діяльності на шкоду безпеці України та оголосили офіційне застереження. Після завершення бесіди, жінка була вільною.

Читайте такожСБУ дала відповідь щодо режисера фільму "Москва сльозам не вірить", який допомагав бойовикам "ДНР" (документ)

Раніше з'явилася інформація, що невідомі в центрі Києва, біля готелю "Дніпро", заштовхали в авто дівчину, яка, за попередньою інформацією, є журналістом одного з електронних видань. 

За словами очевидців, інцидент стався 4 вересня близько 18.00.

Двоє чоловіків заштовхали в авто сріблястого кольору дівчину, яка встигла викинути з вікна сумку. У сумці свідки знайшли посвідчення журналіста одного з електронних видань.