А ви знаєте, що можна ласувати улюбленими снеками й допомагати Захисникам завжди бути на зв’язку? Цього разу група компаній "Star Brands" збирає на рації, які надважливі за відсутності мобільного покриття та необхідності мати надійні канали комунікації. Так наші Захисники зможуть оперативно передавати дані, коригувати вогонь і координувати свої дії.

Умови участі у соціальній ініціативі "Героям на зв’язок" прості:

1. Шукайте в магазинах упаковки "Flint", "Chipster’s", "Сан Санич", "Big Bob" із позначкою "Героям на зв’язок".

2. Всередині пачки знайдіть фішку.

3. Зайдіть на https://dobro.snack.in.ua/ та зареєструйте код з фішки (також на сайті доступно посилання на бот в Телеграмі чи Вайбері для реєстрації).

4. Отримайте 5 грн та відправте їх одним кліком на рації Захисникам або на свій мобільний рахунок.Звісно, вирішувати вам особисто, куди спрямувати гроші, але зважайте, що Героям дуже потрібна наша допомога.

Беріть участь вже зараз та долучайте до ініціативи близьких! Більше снеків купуєте – більше рацій даруєте! Вже вдалося зібрати півтора мільйона гривень на рації! Переходьте на лендінг https://dobro.snack.in.ua/ та слідкуйте в режимі онлайн за оновленням збору чи на сторінках снеків в інстаграмі "Chipster’s", "Flint", "Сан Санич" та "Big Bob".

Всього банка ініціативи становить 20,375 млн гривень. Так, сума велика, але й українців багато – кожна куплена пачка українських чипсів, арахісу, насіння чи сухариків є внеском у спільну важливу справу. Саме завдяки вам, вашим друзям чи близьким загін відважних Героїв на передовій матиме змогу ефективно виконувати бойові завдання та вчасно попереджати про небезпеку.

"Star Brands" пишається тим, що є українським виробником, несе у світ національні цінності й постійно підтримує ЗСУ. Відправляє на фронт снеки, кошти, засоби зв’язку, зарядні станції, спальні мішки, генератори – наші Герої мають бути забезпечені усім необхідним.

Кожен з нас може стати причетним до цієї почесної місії, варто лише взяти участь у смачній ініціативі!