Андрій П'ятов

Капітан збірної України та донецького "Шахтаря", голкіпер Андрій П'ятов вважає, що виробництво якісного українського металу - щоденна перемога групи "Метінвест", й порівняв роботу українських металургів з найкращими голами у світі футболу.

Своєю асоціацією він поділився в рамках спеціального відеопроекту групи "Метінвест" - "Металева зірка", в якому українські зірки розповідають, який вигляд має процес виробництва сталі на гірничо-металургійних комбінатах.

Читайте такожРецепт від шефа: ресторатор Дмитро Борисов порівняв виробництво металу "Метінвесту" з приготуванням борщу"Фінальний результат нашої команди може мати різний вигляд. Для футболістів - це перемога на міжнародних великих турнірах. А для "Метінвесту" - високоякісний метал і масштабні об'єкти, які виготовляють з нього по всьому світу", - сказав футболіст.

Відео дня

П'ятов наголосив, що мріє перемогти в "Лізі Чемпіонів" так само, як "Метінвест" щодня перемагає у своїй галузі протягом 15 років.

Ознайомитися з проектом "Металева зірка" можна на сайті "Робимо українське", який "Метінвест" запустив спеціально до свого п'ятнадцятиріччя.

Як повідомляється на сайті, металургійна галузь і гірнича справа - одна з ключових сфер економіки України. За останні 15 років компанія "Метінвест" заплатила 164 млрд грн податків і виробила 142 млн тонн сталі. Також компанія за цей час інвестувала 10 млрд дол. у роботу своїх підприємств і 2,5 млрд грн - у розвиток українських міст. Всього на підприємствах "Метінвесту" працюють близько 80 тисяч співробітників.