Микола Харківський / фото УНІАН

Батька 16-річного Миколи Харківського, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП 26 жовтня, не пускають до нього у СІЗО, оскільки він не вакцинувався проти COVID-19. А мати хлопця "боїться приїжджати" в Україну.

Про це розповіла адвокат підозрюваного Інна Данилова, пише kh.vgorode.ua.

За її словами, у зв'язку з цими обставинами у Миколи досі не взяли кров, адже за законом всі дії щодо неповнолітніх повинні відбуватися в присутності адвоката та когось із батьків.

Відео дня

"Змінилися умови відвідування СІЗО. Складність в чому – тато не вакцинований. Рішення-то прийняли, але як це буде робитися, я, чесно кажучи, особливо не уявляю. А без тата ми не проведемо слідчу дію. Тому татові або потрібно зробити ПЛР-тест.... Мама не приїхала, мама боїться приїжджати. Вона дзвонить, але боїться приїжджати. Каже: "Я таких загроз у своєму житті...". Людина просто в шоці", – сказала Інна Данилова.

Смертельна ДТП у Харкові 26 жовтня: подробиці

Читайте такожСмертельна ДТП у Харкові: Венедіктова розповіла про відповідальність батьків підозрюваногоУвечері 26 жовтня в Харкові 16-річний водій Infiniti Микола Харківський намагався перетнути перехрестя проспекту Гагаріна і вулиці Одеська на червоний сигнал світлофора, але зіткнувся з Chevrolet.

В результаті 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років і 16 – річна дівчина – з важкими травмами доставлені у лікарню.

16-річному водієві повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Його затримали та заарештували.

Харківський зізнався, що сидів за кермом Infiniti, і попросив вибачення у рідних загиблого водія Chevrolet.

Вас також можуть зацікавити новини