Співробітники СБУ затримали організатора в передмісті Харкова \ фото УНІАН

На Харківщині контррозвідники Служби безпеки України затримали організатора незаконної легалізації росіян в Україні.

Читайте такожУ Києві керівнику управління поліції принесли 350 тисяч гривень хабара за "кришування" викрадення автомобілів (фото, відео)

Про це повідомляє прес-центр СБУ. За інформацією спецслужби, в одному із задокументованих епізодів злочинної діяльності житель Харкова пообіцяв громадянину РФ, вихідцю з однієї з республік Північного Кавказу, безпідставно отримати українське громадянство.

Відео дня

«Він гарантував клієнту виготовлення комплекту підроблених документів, які мали стати підставою для Державної міграційної служби оформити легальні національний та закордонний біометричні паспорти громадянина України. Вартість «послуг» становила $5 тис.», - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали організатора у передмісті Харкова після одержання замовником біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон у відділі Державної міграційної служби. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

У відомстві додали, що наразі в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу  тривають невідкладні слідчі дії.

Новини, які можуть вас зацікавити: