Окупанти зруйнували житловий будинок/ фото ДСНС в Одеській області

В Одесі знайшлися три людини, яких вважали зниклими безвісти у зруйнованій російським дроном багатоповерхівці.  

 Про це повідомляє пресслужба Головного управління  ДСНС в Одеській області. "Сьогодні до ДСНС звернулись три людини, які були в переліках ймовірних осіб, які можуть перебувати під завалами. Невеличка така гарна для нас новина, ці люди живі", - йдеться у повідомленні.

Водночас рятувальники кажуть, що, за їхньою інформацією, під завалами можуть бути ще чотири людини. Наразі на місці події тривають відповідні роботи.

Відео дня

В Одеській обласній прокуратурі уточнили, що дитина, яку сьогодні знайшли мертвою під завалами, народилася 29 липня 2023 року. "Немовля знайшли разом з матір’ю", - розповіли у прокуратурі.

Як повідомили згодом у ДСНС, ще двоє людей, які були в переліках як ті, що можуть перебувати під завалами - живі. "Вони звернулися до нас", розповіли у прес-службі обласного управління служби. За даними рятувальників, під завалами ще дві дитини. Пошуки тривають.

Удар по Одесі 

Вночі 2 березня армія РФ завдала по Одещині удар, задіявши 8 безпілотників, які були запущені  з акваторії Чорного моря. Сім цілей було знищено, але один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів спального району Одеси влучив у 9-поверховий будинок. Один під’їзд майже повністю зруйновано.

Станом на ранок 3 березня відомо про 10 загиблих, серед яких троє маленьких дітей – два немовлята та 3-річний хлопчик. Малюків знайшли в обіймах матерів, які їх прикрили собою, намагаючись врятувати. Серед загиблих – родина священника.

Вас також можуть зацікавити новини: