false

У Києві повинна бути створена єдина відкрита міська система інформування про надзвичайні ситуації – рівень забруднення повітря, штормові попередження, надзвичайний рівень опадів, пожежі, комунальні аварії тощо.

Про це заявив кандидат у мери Києва від Опозиційної платформи - За життя Олександр Попов.

«Кияни щодня потрапляють у складні ситуації через те, що влада не інформує жителів міста про надзвичайні ситуації. У свою чергу, сама влада часто із запізненням реагує на проблеми, що виникають, адже збір інформації не налагоджений належним чином. Тому потрібна єдина відкрита система інформування про НС, яка усуне проблеми», – заявив Олександр Попов.

Відео дня
false

Кандидат у мери Києва від Опозиційної платформи - За життя пояснив, що така система обов'язково має бути двосторонньою: жителі міста повинні мати можливість повідомити про біду й одночасно отримати всю зібрану системою інформацію про надзвичайні події, що відбуваються у всіх районах столиці.

«Якщо киянин перед виходом з дому дізнається про те, яка ситуація в потрібному йому районі, це допоможе йому прийняти рішення про те, потрібна насправді поїздка чи ні», – підсумував Олександр Попов.

Нагадаємо, під час керівництва Олександра Попова в Київській міській держадміністрації (2010-2014 роки) в усьому місті було створено понад сто амбулаторій, у яких жителі міста могли пройти первинне обстеження стану здоров'я та за необхідності отримати направлення до фахівця.