Жінка розповіла про трагедію унаслідок влучання ракети РФ у її будинок / фото instagram.com/stories/olga_korenovskaya

Унаслідок удару російської ракети Х-22 по будинку в Дніпрі зруйновано не одну родину й не одну долю. Мешканка дому Ольга Кореновська втратила через атаку Росії чоловіка Михайла. Вона у своєму Instagram опублікувала фото зі святкування із сусідами Нового 2023 року. На цій світлині чотирьох людей вже немає в живих.

Сім'ї, що жили по сусідству сумнозвісного будинку в Дніпрі, сфотографувалися за святковим столом. Усі вони усміхнені й щасливі, що мали змогу зустріти Новий рік разом. Та життя чотирьох людей з цієї компанії забрала Росія, написала Кореновська:

"Ми разом зустрічали Новий рік... Сусіди 8 і 9 поверх. На цьому фото чотири людини загинули (мій чоловік, чоловік і дружина та дівчинка 15 років). Діти залишилися сиротами. А інші діти залишились без батька".

Щемлива світлина із сумнозвісного будинку в Дніпрі розриває душу: 'На цьому фото чотири людини загинули'

Нагадаємо, на момент влучання ракети Ольга була на прогулянці з дітьми, а її чоловік Михайло, тренер з боксу, після змагань приїхав у квартиру, зібрався і мав приєднатися до прогулянки із сім’єю. Але загинув після "прильоту" ракети в будинок.

Трагедія у Дніпрі 14.01.2023 унаслідок прильоту Х-22 у будинок

14 січня 2023 року Росія влучила у 9-поверховий житловий будинок у Дніпрі. Наразі кількість жертв сягнула 44 людей, пошуково-рятувальні роботи завершено.

Нагадаємо, одна мешканка Дніпра дивом врятувалась після влучання російської ракети у її помешкання. На момент атаки вона перебувала у ванній.

Внаслідок варварської атаки РФ на житлову багатоповерхівку у Дніпрі загинуло подружжя Марченків, яке втекло з Нікополя. Їхні діти дивом залишилися живими.

19-річна дівчина унаслідок влучання ракети в будинок в Дніпрі 14 січня втратила око, вона наразі перебуває у реанімації у дуже важкому стані.

Один з постраждалих унаслідок удару РФ по житловому будинку в Дніпрі не зміг стримати емоцій і звернувся до росіян 17 січня, проклинаючи їх. Його онука так і не знайшли під завалами досі.

Вас також можуть зацікавити новини: