Суд виніс вирок обвинуваченим у вбивстві товариша \ Фото УНІАН

Білоцерківський міськрайсуд Київської області засудив до 10 та 11 років позбавлення волі трьох молодиків, які будучи напідпитку, поховали живцем свого товариша.

Як повідомила прес-служба Київської обласної прокуратури, слідство встановило, що вказані особи разом із ще одним своїм знайомим розпивали спиртні напої у підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Добряче хильнувши, знайомий товаришів розпочав конфлікт з одним із них. Лайка швидко переросла у бійку, спочатку один чоловік накинувся з кулаками на п’яного знайомого, а за кілька хвилин до нього приєднались й інші фігуранти.

Втрьох вони били чоловіка, допоки той не перестав подавати ознаки життя, після чого агресивна компанія перенесла його до найближчих могил, де між похованнями чоловіки викопали півметрове заглиблення, у яке помістили тіло потерпілого та присипали ґрунтом.

Відео дня

Читайте такожП'яний коп убив подругу дитинства: з'явилися подробиці моторошної ДТП на Вінниччині (відео)Згідно з повідомленням правоохоронців, саме механічна асфіксія внаслідок попадання ґрунту до дихальних шляхів і призвела до смерті чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини