Мати немовляти одумалася і вирішила забрати дитину \ фото УНІАН

У місті Гайсин Вінницької області до пологового будинку звернулася жінка, яка півтора місяці тому покинула в ньому своє немовля.

В даний час жінка на ім'я Ольга, хоче повернути дитину, яку народила 17 квітня, повідомляє портал 33-й канал.

"Скільки живу і працюю, але такого ще не бачила. Тим квітневим ранком в пологове прибігла жінка і стала кричати, що народжує. Вона дуже швидко народила дочку. Їй поклали малюка на груди, дочекалися, щоб відійшло місце. Породілля надала про себе в усній формі інформацію. Потім попросилася в душ і зникла", — розповідає начальниця відділу ювенальної превенції Гайсинського районного управління Нацполіції Наталія Гудима.

Дівчинку назвали Надія. Вона виявилася повністю здоровою ‒ і з вагою 3,5 кг. Згодом дитину перевели до спеціалізованого закладу. Але раптом через півтора місяці дитину вирішила забрати її мати.

Читайте такожВ Ужгороді 20-річна жінка народила четвірню (фото)За даними поліції, матері надії 40 років, вона має чотирьох дітей у віці від 18 до 3 років. Всі діти від чоловіка. Під час розмови жінка стверджувала, що живе в Тульчині, але фахівці служби перевірили базу, і виявилося, що породілля сказала неправду.

Згідно із законом, жінка має право забрати свою дитину, якщо доведе, що справжня мама і піклуватиметься про дитину. В іншому випадку, дитину заберуть, а її позбавлять батьківських прав.

Вас також можуть зацікавити новини