Прикордонник вже перепросив за свої слова / скріншот

Український прикордонник ігор Шарун опублікував у ТікТок відео, на якому порівняв воїнів ЗСУ зі свинями.

Читайте також"Де таке написано, що я тобі винен возити?": на Київщині водій маршрутки образив доньку загиблого бійця ООС (фото)

Відповідні скріни на своїй сторінці в Facebook опублікував офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан ("Штірліц").

Відео дня

Публікація, в якій прикордонник ображає українських військовослужбовців, набрала понад сотню тисяч переглядів.

Полковник Штефан зв'язався із Шаруном і попросив його видалити відео, але той у відповідь "відправив у далеке плавання". Та пізніше прикордонник видалив ролик і закрив сторінку, а потім й взагалі деактивував аккаунт.

false

Після того, як "Штірліц" розповів про відео Шаруна, у ДПСУ відреагували на цей скандал й призначили службове розслідування щодо свого співробітника. 

false

Потім "під'їхали" вибачення Шаруна. На своїй сторінці у Facebook він написав пост, в якому назвав свої дії необдуманими та ганебними. Він зазначив, що йому подвійно соромно за відео, адже він проходить військову службу у лавах ДПСУ.

"Я прошу вибачення у всіх захисників України!.. Мені дійсно прикро, що під час користування однією із соціальних мереж поширив вкрай недоречне відео, в якому йшлося про армію України", - йдеться у повідомленні прикордонника.

false

Раніше розгорівся скандал довкола слів української ведучої Сніжани Єгорової. Так, 21 серпня вона в ефірі програми "ПрямоTalck" цинічно висловилася на адресу українських воїнів. 

"Все, що пропонується останнім, постмайданним часом, наприклад, мене абсолютно не влаштовує. Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком. І готові своє життя покласти... Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє", - сказала Єгорова.