Персонал клубу та відвідувачі зрозуміли, що вони порушили правила / скриншоти з відео

В Одесі нічний клуб після скандалу через шумну вечірку передасть кошти на ЗСУ та гуманітарні потреби.

Як повідомив речник начальника Одеської обласної державної адміністрації Сергій Братчук, певний резонанс в українському суспільстві викликала подія та поведінка персоналу і відвідувачів одного з центрів відпочинку в Одесі – клубу-готелю "М-1".

"Зразу відзначу, порушувати комендантську годину та правила роботи даних закладів не дозволено нікому… З радістю хочу повідомити, що персонал клубу та відвідувачі зрозуміли, що вони порушили ці правила і тому приносять свої вибачення та одностайно вирішили надати відповідну фінансову допомогу підрозділам ЗСУ", - сказав Братчук.

Відео дня

4 вересня в соцмережі з'явилися відео з тусовки у відомому клубі М1 Club, розташованому у курортній зоні. На відео – дуже багато людей веселились під дуже гучну музику. Користувачі соцмереж засудили це, та писали, що нині " йде війна та гинуть люди, а тут танці та веселощі".

Сьогодні адміністрація клубу заявила, що вчора "відбувся благодійний івент Svitlo of Ukraine від організаторів SVET, який проходив у рамках європейського туру на підтримку України". Зазначається, що зібралася сума буде передана на гуманітарну допомогу та на евакуацію людей з окупованих територій.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Австралії зафарбували мурал із зображенням воїна ЗСУ та окупанта, який розсердив українців.

Вас також можуть зацікавити новини: