На Львівщині з'явиться туалет за 2 мільйони гривень / ЛМР

У Львівській області з'явиться туалет за майже 2 млн гривень. Тендер на цей проект виграв підприємець з Івано-Франківська.

Як повідомляється на платформі Prozorro, йдеться про модульний туалет на 2 кабінки. Одна кабінка має відповідати вимогам для осіб з обмеженими можливостями, а друга – для відвідувачів із немовлятами з облаштуванням пеленального столика.

Крім того, за послуги користування туалетом платитимуть безконтактно. Вбудують купюроприймач, монетоприймач та систему банківської оплати.

Відео дня

У туалеті за 2 млн також буде зовнішнє відеоспостереження, освітлення та інтернет.

Проект туалету / скриншот

Стартова ціна цього туалету склала 2 млн гривень. Під час аукціону підприємець зробив знижку у 100 грн, отже туалет побудують з 1 млн 999 тисяч 900 гривень.

Модульний туалет встановлять у Самборі Львівської області до кінця 2023 року.

Аукціони на Prozorro

На початку 2023 року Кабінет міністрів України оголосив про скасування електронних аукціонів у системі електронних закупівель Prozorro, що закріплено постановою уряду №1495. Передбачено, що аукціони скасовуються на найближчі шість місяців, а причиною такого рішення стали блекаути у країні. 

Такі зміни не стануть причиною скасування торгів загалом. "Відмова від аукціонів — це тимчасове рішення. Навіть за відсутності аукціонів у системі Prozorro і надалі проводитимуться конкурентні закупівлі, що дозволятимуть заощаджувати кошти. Система автоматично визначатиме найбільш економічну вигідну пропозицію на основі цін, які надали постачальники при подачі своєї тендерної пропозиції", — повідомила в.о. директора ДП "Прозорро" Наталя Шимко. 

Вас також можуть зацікавити новини: