Виїзди з Троєщини, як завжди, були заблоковані / фото facebook.com/kostya.denichenko

У Києві із самого ранку 25 травня спостерігаються великі затори.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Зокрема, значно ускладнено рух київськими мостами в напрямку правого берега.

Відео дня
Google Maps

Найбільший затор спостерігається на Північному мосту - автомобілі стоять аж до правого берега майже по всій довжині проспекту Шухевича починаючи ще з виїздів з Троєщини - вулиці Оноре де Бальзака та проспекту Маяковського.

Як завжди, найбільший затор на Північному мосту / Google Maps

Також велика пробка спостерігається при під'їзді до мосту Метро - Броварський проспект стоїть ще від станції метро Чернігівська. Також складно дістатися і до самого проспекту з боку Троєщини: бульвар Перова стоїть від вулиці Алішера Навої, тягнуться вулиці Генерала Жмаченка та Братиславська.

Проблеми і на Броварському проспекті / Google Maps

Проблеми також на мосту Патона: затор спостерігається на мосту у бік лівого берега, а також по проспекту Соборності вздовж усього Русанівського каналу в бік правого берега.

Читайте такожСьогодні Київ і Харків відновили роботу метро: що варто знати про нові правила та умови (фото, відео)

Не поспішає і Харківське шосе у напрямку вулиці Привокзальної.

Найменше проблем при під'їзді й на самому Дарницькому мосту, хоча і там рух досить щільний.

Ще один традиційний затор зібрався на проспекті Бажана при під'їзді до Південного мосту - там пробка починається ще в районі станції метро Позняки і тягнеться майже до самої переправи через Дніпро.

Google Maps

На правому березі Києва велика тягучка спостерігається на вулиці Вадима Гетьмана в районі Караваєвих дач та Індустріального мосту, під'їзди до якого також стоять у пробці.

Велике скупчення автомобілів і на Набережному шосе, вулицях Жилянській, Новокостянтинівської, бульварі Тараса Шевченка, проспекті Лобановського.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 25 травня, метро в Києві відновив роботу після карантину.