Зеленський виступив із промовою на Софійській площі / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський запевнив, що влада робить все, щоб настав день, коли тимчасово окуповані Донецьк, Луганськ та Крим повернуться в Україну, яку вони не впізнають.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у промові з нагоди 29-ї річниці незалежності України на Софійській площі у Києві.

Читайте такожЗеленський про тишу на Донбасі: 29-й день поспіль у мене і всієї України ранок дійсно добрий

Відео дня

«Треба згадати, що, незалежно від мови, релігії, національності – ми брати й сестри. Ми всі – діти України. І нікому не давати шансу посіяти між нами розбрат: ні сусідам, ні внутрішнім чужинцям, тим, що обкрадали нашу маму Україну багато років, бо ніколи не вважали її рідною», - сказав він.

Президент відзначив, що, на жаль, сьогодні за нашим сімейним столом бракує Донецька, Луганська і Криму.

«Та ми робимо все, щоб настав день, і вони повернулись. У країну, яку вони не впізнають. Яку сьогодні ми будуємо разом з вами. Країну, що буде першою у Європі за людським щастям, а не тільки за розміром території. Хоча ні своє щастя, ні свої території ми нікому не віддамо. Країну, для якої найвища цінність, – це життя і здоров’я громадянина, а не те, за кого він голосував на виборах президента», - наголосив він.

День Незалежності України 2020