Таксі

 Як повідомили УНІАН у медіа-центрі „Львів-2012”, звільнено двох водіїв таксі 15-02, які завищували ціни для іноземців в аеропорту. Зокрема, як зафіксували під час експерименту журналісти одного з телеканалів Львова, водії завищували ціну проїзду від аеропорту до центру міста до 100 грн (згідно з офіційними розцінками, вартість проїзду мала б становити від 35 до 40 грн). Окрім того, іноземцям не повідомили про тарифи та лічильники.

«Керівництво компанії таксі жорстоко відреагувало на цей факт. Відтак, сьогодні вранці в аеропорту відбулась нарада всіх водіїв цього таксоперевізника. Всі автомобілі було відправлено на обстеження щодо безпеки та справності лічильників. Двох водіїв, що завищували ціни, сьогодні вранці вже звільнили», - зазначається у повідомленні.

«Ця фірма таксі є учасником кампанії «Привітне місто». Вони одні з перших, хто виконав рекомендації міста щодо якості надання послуг з таксоперевезень. Ми їм дякуємо за їхні зусилля. Але, як бачимо, спрацював людський фактор, не усі водії виявилися добропорядними. Тому реакція має бути миттєвою та жорсткою. Адже йдеться про імідж міста», - зауважила в.о. керівника управління економіки Львівської міської ради Вікторія Довжик.

Відео дня

«Дякую журналістам за таку інформацію. Вже сьогодні водії звільнені. Така поведінка неприпустима. Звичайно, не можна проконтролювати кожного водія, але у нас позиція чітка: ми працюємо чесно. Я дякую тим водіям, які витримують всі стандарти. А тим, хто хоче схитрувати, раджу цього не робити, бо таким людям у нашій компанії не місце», - заявив керівник таксі 15-02 Василь Розводовський.