Повєткін провів два спаринги перед боєм з Кличком / Фото: lenta-ua.net

Про це заявив агентству "Р-Спорт" тренер російського боксера Олександр Зімін.

Зокрема, Зімін зазначив: "Напередодні ми провели заключний спаринг з двома відомими суперважкоатлетами. Він тривав шість раундів, поділених на два трираундових відрізка. Одним із суперників Олександра справді був польський боксер Маріуш Вах (переможений Кличко за очками у 12-раундовому матчі в листопаді 2012 року), а другим - американець, але його прізвище я називати не буду ".

На тему: Спаринг-партнер Повєткіна: Для Кличка це буде дуже складний бій

Відео дня

Фахівець сказав, що решта тренувань преед поєдинком будуть націлені на підтримку набраної форми. "Також продовжимо роботу над різними тактичними варіантами ведення бою", - додав Зімін.

Зауважимо, що відмова Зіміна називати прізвище спаринг-партнера американця виглядає трохи дивно, адже за фотографіями з тренувального табору Повекіна його легко ідентифікувати - це Малік Скотт.

Як повідомляв УНІАН, поєдинок олімпійського чемпіона-2004, обов'язкового претендента на титул WBA Повєткіна з суперчемпіоном світу WBA, чемпіоном світу IBF і WBO, переможцем Олімпіади-1996 Кличко пройде 5 жовтня в Москві в спортивному комплексі "Олімпійський".

Читайте всі новини про бій Володимир Кличко - Олександр Повєткін в УНІАН завдяки прес-туру до Москви, який організовує ТМ «Хортиця».