Ломаченко програв у записках кожного з трьох суддів / фото toprank.com

Колишній чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко прокоментував свою поразку одноголосним рішенням суддів у поєдинку проти американця Теофімо Лопеса за звання абсолютного чемпіона світу.

Читайте такожЛомаченко у важкому бою поступився Лопесу і втратив усі свої титули (відео)

Українець виступив в ефірі після закінчення бою.

Відео дня

"Я не знаю. Чесно кажучи, я думав, що половина поєдинку була рівною. Може бути, він десь вигравав на 1-2 раунди, але в другій половині я включився. В принципі, я вважаю, що другу половину я забрав.

Я хочу приїхати додому і переглянути поєдинок, але я не згоден з рішенням. Я думав, що виграю, але результат є результат. Я з ним сперечатися зараз не збираюся. Зараз я поїду додому, потім поговорю зі своїм промоутером і менеджером. Ми все обговоримо і вирішимо, що робити далі", - сказав Ломаченко.

Ломаченко - Лопес: підсумки

  • Судді порахували перемогу Лопеса з серйозним відривом - 116-112, 119-109, 117-111.
  • Ломаченко - Лопес: повне відео бою.
  • На профі-рингу Ломаченко провів свій 16-й бій, зазнавши другої поразки при 14 перемогах. У Лопеса - 16 перемог з нулем у графі невдач.
  • Це був перший бій Ломаченка за останній рік.
  • Василь Ломаченко втратив свої титули WBC, WBO і WBA в легкій вазі, а Лопес, який зберіг пояс IBF та отримав титули українця, став єдиним діючим абсолютним чемпіоном світу в боксі. 
  • За минулий бій Ломаченко отримає 3,25 мільйона доларів, а гонорар Лопеса складе 1,5 мільйона.