Павелко увійшов до Виконкому УЄФА, президентом якого є Чеферін / ffu.ua

Александер Чеферін був переобраний на посаду президента УЄФА на 43-му Черговому Конгресі УЄФА в Римі і залишиться главою європейського футбольного союзу на найближчі чотири роки.

Словенець, вперше обраний президентом УЄФА у вересні 2016 року, був затверджений на другий термін в четвер шляхом голосування делегатами всіх 55 національних асоціацій УЄФА, повідомляє офіційний сайт організації.

Після обрання Чеферін пообіцяв, що ключовими елементами стратегії, місії та діяльності УЄФА при ньому будуть єдність, надія, повага і солідарність.

Відео дня

Чеферін додав, що футбол повинен залишатися поважних по відношенню до інших і бути поважаємим.

"Спасибі, що в черговий раз довірилися мені, - звернувся 51-річний словенець до представників асоціацій. - Я одночасно був поважний і зворушений". Президент УЄФА висловив сподівання, що зараз залишилося менше сумнівів і скептицизму, ніж при його першому обрання два з половиною роки тому.

Пізніше були обрані члени Виконкому організації. Зокрема, до його складу увійшов президент Федерації футболу України Андрій Павелко, який замінив у Виконкомі Григорія Суркіса.