Матч "Шальке" - "Ман Сіті" розпочнеться о 22.00 за київським часом / FC Schalke 04

Сьогодні у Гельзенкірхені (Німеччина) відбудеться матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Шальке" прийматиме англійський "Манчестер Сіті". Це буде перша гра на даній стадії змагань між командами. Матч-відповідь відбудеться в Манчестері 12 березня.

Раніше "Шальке" і "Ман Сіті" зустрічалися один з одним тричі - дві перемоги в активі англійської команди і одну зустріч виграв "Шальке".

Нагадаємо, на груповій стадії Ліги чемпіонів "Шальке" посів друге місце в квартеті з "Порту", "Галатасараєм" і "Локомотивом". "Манчестер Сіті" був першим у групі, де виступали також "Ліон", донецький "Шахтар" і "Хоффенхайм".

Відео дня

Читайте такожЛіверпуль, Баварія, Ліон і Барселона не забили жодного гола в матчах Ліги чемпіонів

Однією з родзинок гри буде повернення в Гельзенкірхен німецького форварда Лероя Сане, який є вихованцем академії "Шальке" і виступав за основний склад клубу з 2014-го по 2016 рік, після чого перейшов в "Манчестер Сіті".

Для українських уболівальників головний інтерес представляє можлива зустріч двох партнерів по збірній України - Євгена Коноплянки та Олександра Зінченка. Відзначимо, що обидва футболісти в строю і готуються до гри у складі "Шальке" і "Ман Сіті" відповідно.

На котируваннях букмекерських контор гості є безумовними фаворитами з великою перевагою. Якщо на перемогу "Шальке" можна поставити з коефіцієнтом 11 до 1, то на успіх команди з Манчестера коефіцієнт - 1,27 до 1, на нічию - 5,80 до 1.

Напередодні УЄФА оприлюднив попередні склади команд:

"Шальке": Нюбель; Каліджурі, С. Сане, Настасич, Очіпка; Маккенна, Бенталеб, Матондо, Ут, Коноплянка; Бургшталлер

Не зіграють: Маскарель (дискваліфікація), Емболо (плюсневая кістка), Шопф (коліно)

Під питанням: Стамбулі (скула)

"Манчестер Сіті": Едерсон; Уокер, Отаменді, Ляпорт, Даніло; де Брейне, Фернандіньо, Бернарду Сілва; Стерлінг, Агуеро, Сане

Не зіграють: Менді (коліно), Браво (ахілл), Габріел Жезус (задній м'яз стегна), Стоунз (пах)

Під питанням: Компані (м'яз)

В Україні матч покаже телеканал Футбол 1.

Початок гри - о 22.00.