Тамаш Кадар (в центрі) / ФК "Динамо"

Угорський футболіст, захисник київського "Динамо" Тамаш Кадар розповів про нюанси своєї комунікації з партнерами та тренерським штабом команди.

Інтерв'ю футболіста цитує Xsport.

"Більшу частину часу спілкуюся англійською, тому що, на жаль, не спілкуюся російською. Знаю кілька слів, але цього недостатньо для спілкування. З легіонерами я говорю англійською, а з українців мало хто говорить цією мовою. Хоча, можу сказати, що, коли я тільки прийшов у команду, англійською говорили одиниці, зараз – половина команди.

Відео дня

Читайте такожСуркіс про поразку "Динамо" від Челсі: спасибі уболівальникам, що не освистали нашу команду (відео)

Складно і з Хацкевичем. Я не розмовляю з ним, тому що він не говорить англійською, а я - російською, тому ми не розуміємо один одного. Коли, наприклад, тренер збирає всіх, щоб сказати щось важливе, то тоді мені потрібен перекладач", - зазначив угорець.

"Чи не хочу я сам вивчити українську? Я намагався вчити і польську, і українську, і російську, але для мене це дуже складно. Звичайно, проблема в мені, я розумію. Хтось може вивчити мову швидко, хтось ні. Я з другої категорії (сміється).

Чим відрізняється футбол Реброва і Хацкевича? З Ребровим я працював тільки півроку, а з Хацкевичем вже півтора. Обидва тренери хороші, але по-різному. Мені було легше з Ребровим, тому що він знає англійську", - додав захисник київського клубу.

Тамаш Кадар грає в "Динамо" з лютого 2017 року. За цей час він провів 48 матчів в українській Прем'єр-лізі, не забивши жодного голу.