Вільярреал - Барселона - 4:4 / REUTERS

У матчі 30-го туру чемпіонату Іспанії «Вільярреал» і «Барселона» зіграли внічию з рахунком 4:4. Зустріч відбулася в Вільярреалі на стадіоні «Ель Мадригал», повідомляє офіційний сайт Ла Ліги.

Перший тайм залишився за "Барсою". Рахунок на 12-й хвилині відкрив Філіппе Коутіньйо. Через кілька хвилин перевагу каталонського клубу збільшив Малком з передачі Відаля. В середині тайму розрив в рахунку скоротив Самуель Чуквезе. Перша половина гри завершилася з перевагою каталонців - 2:1.

Читайте такожПапа римський Франциск I: називати Мессі богом є блюзнірством

Відео дня

На початку другого тайму рахунок зрівняв Карл Токо Екамбі. На 62-й хвилині «Вільярреал» вийшов вперед завдяки голу Іборри. Четвертий гол у ворота «Барселони» забив на 80-й хвилині Карлос Бакка. 4:2.

Здавалося, "Барселоні" не уникнути поразки, проте "синьо-гранатові" забили два голи на 90-ій і 90+3-й хвилинах. Спочатку Мессі зробив рахунок 4:3, а потім Луїс Суарес врятував каталонців від програшу.

«Вільярреал», набравши 30 очок, залишився на 17-му місці в турнірній таблиці Прімери. «Барселона» (70 очок) залишається на 1-му місці в таблиці.