Барселона - Реал / REUTERS

18 грудня на стадіоні "Камп Ноу" в столиці Каталонії відбувся перенесений матч 10-го туру чемпіонату Іспанії між "Барселоною" і "Реалом".

Читайте такожБарселона - Реал: онлайн матчу чемпіонату Іспанії

Команди не змогли визначити переможця і вперше з 2002 року завершили Ель Класіко без голів.

Відео дня

З перших хвилин каталонці увійшли в атаку, але ближче до середини тайму "Реал" відчув упевненість і зумів перехопити м'яч. В цілому моментів було не надто багато, але по одному дуже явному створити все-таки вдалося.

Спочатку Каземіро пробивав головою і Піке зумів винести м'яч з лінії воріт. У відповідь "Барса" провела подібну атаку і Мессі відправляв м'яч вже у порожні ворота, але Рамос в останній момент "підмінив" Куртуа і відбив удар.

Після перерви боротьби стало ще більше, а в завершальній стадії гравців обох команд підводила точність ударів і передач. На 73-й хвилині мадридці були близькі до перемоги, коли Менді віддав пас на Бейла, а валлієць розстріляв ворота каталонців, але в підсумку гол було скасовано через офсайд.

"Барселона" - "Реал" - 0:0

"Барселона": тер Штеген, Семеду (Відаль, 55), Піке, Лангле, Альба, Роберто, Ракітіч, де Йонг, Мессі, Суарес, Грізманн (Фаті, 82)

"Реал": Куртуа, Карвахаль, Варан, Рамос, Менді, Вальверде (Модріч, 80), Каземіро, Кроос, Бейл, Бензема, Іско (Родріго, 80)

Попередження: Ракітіч, Суарес, Лангле - Каземіро, Бейл, Іско, Рамос, Карвахаль

Таким чином, "Барселона" і "Реал" набрали по 36 очок і продовжують ділити 1-2 місця в чемпіонаті Іспанії.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Ліверпуль" став фіналістом Клубного чемпіонату світу.