Манчестер Сіті - Шеффілд Юнайтед / REUTERS

В рамках 20-го туру англійської Прем'єр-ліги чинний чемпіон країни "Манчестер Сіті" приймав "Шеффілд Юнайтед".

Господарі поля здобули перемогу з рахунком 2:0. Точними ударами відзначилися Серхіо Агуеро і Кевін де Брюйне.

У складі "Ман Сіті" весь матч на полі провів українець Олександр Зінченко.

Відео дня

На думку WhoScored.com, Зінченко був одним з найкращих на полі. Авторитетний портал поставив українцю за цей матч оцінку 7,5. Це вище, ніж у будь-якого гравця з команди-суперника, а також більшості гравців "Сіті", за винятком Кевіна де Брюйне (8,3), Ріяда Мареза (8,1) і Родрі (7,5).

WhoScored.com

Зазначимо, що український футболіст вдруге після травми з'явився на полі у стартовому складі "городян". У попередніх двох матчах Зінченко залишався на лаві запасних.

Читайте такожВилучення воротаря і п'ять голів: Манчестер Сіті зазнав поразки в яскравому матчі АПЛ (відео)

"Манчестер Сіті" - "Шеффілд Юнайтед" - 2:0

Голи: Агуеро, 52, Де Брюйне, 82.

"Манчестер Сіті": Браво, Уокер, Фернандіньо, Ерік Гарсія, Зінченко, Де Брюйне, Родрі, Б. Сілва (Гюндоган, 62), Марез, Агуеро (Фоден, 81), Стерлінг (Габріель Жезус, 88).

"Шеффілд Юнайтед": Хендерсон, Бешем, Еган, О'Коннелл, Болдок, Бешич (Макберні, 75), Норвуд, Флексо), Стівенс, Мусі (Шарп, 83), Робінсон (Макголдрік, 59).

Після цієї перемоги "Ман Сіті" набрав 41 очко і посідає третє місце в таблиці АПЛ. "Шеффілд Юнайтед" (29 очок) йде восьмим.

Відеоогляд матчу

УНІАН раніше також повідомляв про те, що українець Андрій Ярмоленко став найкращим у "Вест Хемі" у першій половині сезону.