Мауріціо Саррі / REUTERS

Пошта Італії відреагувала на одне з висловлювань головного тренера "Ювентуса" Мауріціо Саррі.

Як повідомляє Football Italia, італійський фахівець пожартував з приводу труднощів на посаді головного тренера "Юве", зазначивши, що, якби хотів легкої роботи, то влаштувався би на пошту.

"Якби я хотів уникнути тиску і не хотів стикатися зі складними випробуваннями, то подав би заяву на пошту", - сказав Саррі у ході прес-конференції.

Відео дня

Читайте такожОдин з найкращих тренерів світу Моуріньо розповів, чому постригся налисо (фото)

Пошту Італії зачепили такі слова Саррі. У своєму офіційному акаунті в Twitter вона зробила наступну заяву:

"Пошта Італії закликає містера Саррі присвятити декілька хвилин свого дорогоцінного часу на вивчення того факту, що ми є найбільшою компанією країни, яку випускники вибирають в якості одного з найбільш привабливих місць для роботи. Ми входимо до числа 500 найкращих компаній світу за якістю трудової діяльності, у нас одні з найкращих результатів на фондовій біржі за підсумками 2019 року, ми займаємо третє місце в світі серед італійських компаній по іміджу і репутації.

Так що співробітникам Пошти Італії, всупереч тому, що говорив містер Саррі, як раз доводиться стикатися з труднощами і випробуваннями. І наша компанія несе відповідальність перед громадянами, підприємствами і державою. Запрошуємо Саррі особисто подивитися на нашу щоденну роботу в одному з 15 000 офісів".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що в Італії створили гигантську статую форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду з пап'є-маше.