Михайличенко вважає, що команду підвела реалізація / фото: ФК Шахтар

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко пояснив поразку команди в 20-му турі УПЛ від "Дніпра-1" з рахунком 1:3.

Читайте такожVAR, два видалення і хет-трик: Динамо в драматичному матчі програло Дніпру-1 (відео)

Фахівця цитує прес-служба клубу.

Відео дня

"Мені нема чого коментувати. Важко грати з шостої хвилини вдесятьох. Природно, навантаження, яке лягло на оборону, позначилося, і в кінці ми допустили помилки, які призвели до пропущених м'ячів. Навіть в меншості ми все одно грали на перемогу, намагалися досягти результату, створювали моменти, але реалізація підвела", - зазначив Михайличенко.

Тренер також заявив, що не згоден з підходом керівництва української Прем'єр-ліги до використання системи VAR, завдяки якій арбітр Монзуль видалила двох гравців і призначила пенальті в ворота "Дніпра-1".

"Я нормально ставлюся до VAR. Якщо там було видалення - будь ласка. З приводу пенальті теж не сперечаюся. Але всі команди повинні знаходитися в рівних умовах, це є у регламенті змагань, адже без VAR суддя навіть не показав жовтої картки. Але цей принцип у нас не діє. Якщо немає можливості зробити VAR для всіх клубів, слід почекати, відкласти його застосування в матчах".

У "Динамо" в активі залишилося 39 очок і друге місце в турнірній таблиці УПЛ, проте тепер "Зоря" має гру в запасі та відстає від киян на два пункти. "Дніпро-1" йде восьмим, набравши 22 очки.

УНІАН раніше опублікував огляд і повне відео матчу "Дніпро-1" - "Динамо".