Луїш Каштру / REUTERS

Головний тренер донецького "Шахтаря" Луїш Каштру поділився враженнями від гри німецького "Вольфсбурга", який став наступним суперником "гірників" в плей-офф Ліги Європи.

Читайте такожШахтар - не Олександрія: у Вольфсбурзі прокоментували результати жеребкування Ліги Європи

Наставника донеччан цитує прес-служба клубу.

Відео дня

"Вольфсбург" - команда високого рівня, яка виступає в Бундеслізі, в дуже сильному чемпіонаті. На даний момент суперник на сьомому місці і веде боротьбу за зону Ліги Європи. В останніх 6 матчах у "Вольфсбурга" 5 перемог і 1 нічия. В тактичній схемі 4-3-3 клуб досить сильно проявляє себе в чемпіонаті Німеччини, а в Лізі Європи вийшов з групи з другого місця і в 1/16 фіналу обіграв "Мальме".

Ми ще не перейшли до вивчення "Вольфсбурга". Зовсім нещодавно грали з "Бенфікою", що забрало у нас весь час. А попереду матчі чемпіонату, і ми вже думаємо про них. Дуже важливо показувати свій футбол, не втрачати власної ДНК, володіти м'ячем і шукати правильні шляхи до воріт суперника, добре реагувати на втрату м'яча, високо пресингувати - все це буде вирішальним.

Зазначу також, що у "Вольфсбурга" нападник зі зростом 197 сантиметрів, забив 10 м'ячів в Бундеслізі, 2 в Кубку і 2 у Лізі Європи. Команда здійснює багато подач з флангів. Нам потрібно бути уважними в цьому аспекті. "Вольфсбург" сильний як колектив", - заявив Каштру.

Перший матч 1/16 фіналу ЛЄ "Шахтар" проведе на виїзді 12 березня, повторну зустріч - 19 березня в Харкові.

УНІАН раніше публікував всі пари команд 1/8 фіналу Ліги Європи, які були сформовані на жеребкуванні.