Колишній нападник збірної Англії, "Челсі" і "Ліверпуля" Деніел Старрідж на чотири місяці відсторонений від футбольної діяльності через порушення правил про ставки.

Про це повідомляє Sky Sports з посиланням на рішення Футбольної асоціації Англії (FA).

Термін відсторонення Старріджа закінчиться 17 червня. Форварду довелося покинути турецький "Трабзонспор", за який він в поточному сезоні забив 6 голів у 17 матчах.

Відео дня

Також форварду доведеться заплатити штраф у розмірі 150 тисяч євро.

Читайте такожМанчестер Сіті подавши апеляцію на виключення з єврокубків

Старрідж звинувачується в тому, що в 2018 році передавав своєму двоюрідному брату "внутрішню інформацію" про переговори між клубами і свій можливий перехід у "Севілью", попросивши його зробити ставку на цей трансфер. 

Цікаво, що замість переїзду до Іспанії форвард в результаті відправився в оренду в "Вест Бромвіч Альбіон".

Спочатку влітку минулого року Старрідж був відсторонений на шість тижнів, але FA висунула звинувачення проти гравця ще по двом епізодам, які не були враховані спочатку, а тепер були прийняті до уваги апеляційною комісією. Вона переглянула початкове рішення, збільшивши термін дискваліфікації.

В активі Старріджа 8 голів в 28 матчах за збірну Англії. Форвард двічі ставав переможцем Ліги чемпіонів - спершу в складі "Челсі" (у сезоні 2011-2012), а потім з "Ліверпулем" (в минулому році).

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Кріштіану Роналду отримав "золоту" візу в ОАЕ.