Несмачний завершив кар'єру в 2011-му році / фото: ФК Динамо

Колишній футболіст київського "Динамо" Андрій Несмачний згадав обставини матчу команди в чемпіонаті України проти "Іллічівця".

Читайте також"Вони стали теплішими": Степаненко розповів про стосунки між футболістами Шахтаря і Динамо

Тоді "Динамо" на виїзді зустрічалася з "Іллічівцем", вело в першому таймі 2:0, однак у підсумку поступилося - 2:3. Та гра викликала підозру серед вболівальників і експертів, оскільки перемога маріупольців відправила "Севастополь" в Першу лігу.

Відео дня

"Я тоді перший тайм зіграв. Був у команді. Знаю, як грати в Маріуполі, яка там атмосфера. Ми тоді просто почали грати на утримання, тому що 2:0 - пристойний гандикап. А потім втратили свою нитку гри. "Іллічівець" раз забив, два, потім вони просто насіли та забили третій.

Всі кажуть, що ми цю гру здали. Тоді був "Севастополь", який вилетів через цей матч. Маріуш Левандовскі (гравець "Севастополя" - прим.) нам дзвонив і говорив, що нам дадуть 200 тисяч доларів на команду, якщо обіграємо "Маріуполь". Тепер нехай той, хто говорить, що ми здали, знає, що ми могли на цьому матчі заробити. Ніхто не здавав, так вийшло просто", - сказав Несмачний в інтерв'ю YouTube-каналу Бомбардир.

Несмачний всю кар'єру виступав у складі "Динамо" - з 1997-го по 2011-й рік.

УНІАН раніше повідомляв про те, що футболіст молодіжної команди "Динамо" купив 300 масок і роздав їх у Києві.