Шевченко готовий до невдач у Лізі Націй / фото УАФ

Наставник збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від виступу команди в найближчих матчах Ліги Націй.

Читайте такожФутболіст Динамо не допоможе збірній України через травму

Тренера цитує сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".

Відео дня

"Будемо ставити до складу гравців, які готові. Ліга націй для нас важливий турнір, ми граємо з хорошими суперниками. Наступний рік для нас також важливий: починається відбір на чемпіонат світу, попереду чемпіонат Європи. Ліга націй - престижний турнір, ми потрапили в дуже серйозну групу. Ми з командою не бачилися 10 місяців, викликано кілька нових гравців і їм будуть дані шанси, щоб вони себе проявили.

Ми будемо ризикувати. Не бачу проблем у тому, щоб пробувати давати практику молодим гравцям. Якщо ми побачимо, що вони готові, то цей ризик буде виправданий на майбутнє. Дивізіон дуже серйозний. Для нас було б престижно в ньому залишитися. Будемо за це боротися. Але я не бачу проблем, навіть якщо у нас буде якийсь негативний результат. Ми на це не налаштовуємося, ні в якому разі. Для нас важливо показати якість футболу", - сказав Шевченко.

Тренер додав, що матч 1/8 фіналу ЧС-2006 зі Швейцарією повинен стати мотивацією для гравців у майбутньому поєдинку зі швейцарцями:

"Матч проти Швейцарії у 2006-му? Час біжить швидко. Це один з найкращих моментів в історії моєї кар'єри. Пограти на чемпіонаті світу і виступити вдало, домогтися результату. Сподіваюся, футболісти пам'ятають ці матчі і вже у Львові покажуть хороший футбол".

Збірна України в Лізі націй: що потрібно знати