Ліонель Мессі / фото REUTERS

"Баварія" розгромила "Барселону" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів з рахунком 8:2. Цей результат встановив низку рекордів і антирекордів.

Як повідомляє Opta Joe в Twitter, "Баварія" стала першою командою в історії Ліги чемпіонів, яка забила вісім голів в одному матчі плей-офф.

Крім того, мюнхенці повторили перемогу з найбільшою різницею м'ячів на чвертьфінальній стадії турніру ("Манчестер Юнайтед" - "Рома" - 7:1), передає Squawka Football в Twitter.

Відео дня

"Баварія" стала першою командою, якій вдалося забити більше п'яти голів "Барселоні" в рамках Ліги чемпіонів в одному матчі.

Читайте такожЛіга чемпіонів: Баварія зніщіла Барселону, забивші Вісім голів (фото)

Під керівництвом Ханса-Дітера Фліка "Баварія" забила 26 голів у шести матчах Ліги чемпіонів. Раніше жодному тренеру не вдавалося домогтися подібної результативності в своїх перших шести матчах в ЛЧ.

"Барселона" пропустила вісім голів в одній грі у всіх турнірах вперше з 1949 року, коли з рахунком 0:8 програла "Севільї" в Кубку Іспанії.

Для Ліонеля Мессі поразка від "Баварії" стала найбільшою в кар'єрі за весь час виступів за клуб і збірну Аргентини, повідомляє ESPN Datos в Twitter. До цього найгіршим результатом для форварда була поразка 1:6 від збірної Болівії в 2009 році.

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Барселона" - "Баварія".