Еден Азар / Фото REUTERS

Зірковий нападник "Реала" Еден Азар вибачився перед фанатами мадридського клубу за свою поведінку після поразки від "Челсі" в півфіналі Ліги чемпіонів.

Відразу після фінального свистка Азар підійшов до своїх екс-одноклубників по "Челсі" і зі сміхом поспілкувався з ними. Така поведінка футболіста викликала хвилю обурення серед фанів.

В Instagram Азар приніс свої вибачення:

Відео дня

"Я прошу вибачення. Сьогодні я прочитав багато думок про себе. У мене не було наміру образити вболівальників "Реала". Я завжди мріяв грати за "Реал" і приїхав сюди, щоб перемагати. Сезон ще не закінчено, разом ми повинні боротися за Ла Лігу! Hala Madrid!", - написав Азар.

false

Нагадаємо, Азар є найдорожчою покупкою в історії "Реала", проте кар'єра в мадридському клубі у бельгійця не складається - він частіше знаходиться в лазареті, ніж грає. За "Челсі" Азар грав з 2012 по 2019 роки.

Читайте такожНезвичайний рецепт успіху: Челсі втретє вийшов у фінал Ліги чемпіонів після зміни тренера

"Челсі" - "Реал": підсумки матчу

  • У півфіналі у відповідь ЛЧ "Челсі" обіграв "Реал" з рахунком 2:0 і пройшов далі за сумою двох зустрічей (3:1).
  • Найкращим гравцем матчу за версією WhoScored визнаний нападник "Челсі" Тімо Вернер, який став автором першого забитого м'яча у зустрічі (оцінка 7,9).
  • Тьяго Сілва і Томас Тухель два роки поспіль зіграють у фіналі Ліги чемпіонів. Минулого року вони разом з ПСЖ у фіналі поступилися "Баварії".
  • Це третій фінал Ліги чемпіонів в історії для "Челсі". У 2008-му році "аристократи" поступилися в серії пенальті "Манчестер Юнайтед", а в 2012-му році здолали по серії пенальті "Баварію".
  • Фінал відбудеться 29 травня в Стамбулі. Там "Челсі" зіграє проти "Манчестер Сіті", який викинув ПСЖ з турніру.