Артем Мілевський і Олександр Алієв разом грали в "Динамо" / фото УНІАН

Екс-гравець збірної України Артем Мілевський розповів історію про свій конфлікт з іншим колишнім динамівцем Олександром Алієвим.

Конфлікт стався між футболістами, коли вони обидва виступали за "Динамо".

"Сидимо ми на зборах у Португалії, останній день. День приїзду та день від'їзду ніхто не відміняв. Граємо в карти. Валентин Белькевич, царство йому небесне, тоді ще був у "Динамо", і Макс Шацьких. І ось ми граємо пара на пару. Ми жили у сусідніх кімнатах... Зрозуміло, відкрили "Сан Мігель"...

Читайте такожРосійський футболіст, який перехворів на коронавірус, назвавши екс-гравця Динамо Алієва "розумником"

Граємо в дурня два на два, і вони нас прасують жорстко. Ми тоді грали не на гроші, а на віджимання. І ми вже раз десь під сто віджалися. Сидимо, один на одного вже гарчимо. Програємо знову, слово за слово, встаємо - і б'ємо один одному по "бороді". Ці нас рознімають, давай сміятися: "Кенти, ви що робите?". Ми такі: "Так, добре, кент, що ми влаштували тут". Руки потиснули, знову сіли, зараз, мовляв, порвемо цих стариків. Так жодного разу і не виграли.

Закінчилися карти, до нас прийшли масажисти та начальник команди. Все дійшло до того, що кент почав хапатися за ножа. Дійшло до серйозного конфлікту, і слава Богу, що не було ніякої різанини", - розповів Мілевський на своєму YouTube-каналі "Міля".

Нагадаємо, Мілевський і Алієв дружать з часів виступів за юнацьку команду "Динамо".

Як повідомляв УНІАН, раніше Мілевський також розповів про те, що не може відмовитися від паління.