Даніеле Орсато - головний арбітр фіналу / фото REUTERS

Головним арбітром фіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться ПСЖ і "Баварія", буде італієць Даніеле Орсато.

Про це повідомив офіційний сайт УЄФА.

Асистентами Орсато будуть його співвітчизники Лоренцо Манганелла і Алессандро Джаллатіні. Четвертим рефері призначений румун Овідіу Хацеган. За VAR відповідатиме Массіміліано Ірраті з Італії.

Відео дня

Читайте такожФорвард Баварії наблізівся до гольового рекорду Роналду в Лізі чемпіонів

Для 44-річного Орсато, який отримав міжнародну категорію в 2010 році, це буде перший фінал великого турніру в якості головного рефері. У минулому сезоні італієць був четвертим арбітром на фіналі Ліги Європи УЄФА між "Челсі" і "Арсеналом".

У цьому сезоні Орсато працював на восьми матчах Ліги чемпіонів.

ПСЖ - Баварія: перед фіналом Ліги чемпіонів

  • Фінал Ліги чемпіонів пройде 23 серпня на арені "Да Луш" у Лісабоні.
  • ПСЖ зіграє в фіналі ЛЧ / Кубка чемпіонів вперше в історії, а "Баварія" - в одинадцятий раз і може виграти шостий титул.
  • У "Фіналі восьми" ЛЧ ПСЖ спершу обіграв "Аталанту" (2:1), а потім розгромив "РБ Лейпциг" (3:0) . "Баварія" здобула дві великі перемоги: з рахунком 8:2 над "Барселоною" і з рахунком 3:0 над "Ліоном".
  • Клуби з Німеччини і Франції зустрінуться у фіналі головного клубного турніру Європи вперше з 1976 року, коли "Баварія" обіграла "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0.
  • Всі вісім попередніх зустрічей ПСЖ і "Баварії" відбулися на групових етапах ЛЧ. Парижани виграли в п'яти матчах, мюнхенці - в трьох.