У вівторок, 13 жовтня, збірна України з футболу зіграла матч проти команди з Іспанії і сенсаційно перемогла з рахунком 1:0.

Відео дня

Ця перша в історії перемога української команди над іспанцями відбулася в рамках 4-го туру групового етапу Ліги націй. Минулі п'ять матчів завершувалися успіхом "Червоної фурії", а ще один - внічию.

Читайте також"Це тільки вони": Шевченко назвав історичну перемогу над Іспанією заслугою гравців

З перемогою українських футболістів привітав президент Володимир Зеленський, а головний тренер Андрій Шевченко зазначив, що результат поєдинку вирішила гра без м'яча, завдяки якій вдалося впоратися з індивідуально сильними іспанцями.

Збірна України в Лізі націй: головне

  • Для збірної України ця перемога стала першою після серії з трьох поспіль поразок.
  • У першому матчі Ліги націй 2020-2021 українська збірна з рахунком 2:1 виграла у команди Швейцарії, після чого була розгромлена Іспанією (0:4) і поступилася Німеччині (1:2). Також Українці зазнали найбільшої поразки у своїй історії в товариському матчі з Францією.
  • Після чотирьох турів Україна з 6 очками посідає у своїй групі третє місце, поступаючись Німеччині за додатковими показниками. Відрив від швейцарців становить 4 очки.
  • Свій наступний матч українці проведуть 11 листопада - це буде товариська зустріч з Польщею на виїзді. 14 листопада в п'ятому турі Ліги націй підопічні Андрія Шевченка зустрінуться з Німеччиною.