Євген Фролов виступає за "Крила" з лютого / фото: kc-camapa.ru

Керівництво самарських "Крильєв Совєтов" прийняло рішення оштрафувати воротаря команди Євгена Фролова за те, що він виступив з публічною критикою російської влади.

В інтерв'ю YouTube-каналу "Футбольний Біги" Фролов серед іншого сказав:

"Вимагай не вимагай, ми нічого не отримаємо, влада просто на нас заб'є. Заб'є і скаже: "Грошей немає, але ви тримайтеся". У них для себе гроші є. Для людей - нічого немає. Взяти Америку, Європу - у багатьох країнах допомагають своїм громадянам, допомагають бізнесу. У нас в Росії нічого цього немає".

Відео дня

Читайте також"Мовчать чогось": екс-футболіста збірної Росії здивувала відсутність новин про Україну на російському ТБ

Він також висловив думку, що президент РФ Володимир Путін дає порожні обіцянки:

"Те, що говорить президент по телевізору - це все марнослів'я. Реальних справ ніяких немає. Коли президент Росії, національний лідер каже - зробити так-то, а по факту нічого не роблять, він або не лідер, або його не поважають. Або просто так це говорить по телевізору. Хочеться відкрити людям очі: все, що нам говорять по ТБ - зло. І в реальному житті все по-іншому".

Офіційний сайт "Крильєв Совєтов" заявив, що "висловлена думка є особистою точкою зору футболіста, яка у даному випадку розходиться з позицією клубу".

"Давши інтерв'ю без попереднього узгодження з клубом, він порушив умови контракту, заподіявши шкоду інтересам команди. Футболіст понесе покарання згідно з клубним положення про дисциплінарні стягнення", - підкреслили в самарському клубі.

Відзначимо, що Фролов перейшов в "Крила" в лютому цього року.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-футболіст збірної України Олександр Алієв розповів, за що йому подобається Путін.