Збірна України набрала 3 очки в трьох матчах ЧС з хокею з м'ячем / bandy2019.com

У Венерсборзі (Швеція) завершився матч 3-го туру групового єтапа чемпіонату світу з хокею з м'ячем, в якому збірна України обіграла команду Швейцарії.

Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь українців, а перемога стала першою для команди в трьох матчах, повідомляє офіційний сайт турніру.

Гра проходила в форматі два тайми по 30 хвилин. І якщо в першому таймі голів не було, то другий виявився куди більш результативним і багатим на події.

Відео дня

На 38-й хвилині Роман Левченко відкрив рахунок, а на останній 60-й хвилині гри, за 27 секунд до закінчення основного часу матчу, Левченко після передачі Дмитра Цимбала оформив дубль.

Раніше, в перший день турніру, збірна України зіграла внічию з командою Канади - 3:3 (голи на рахунку Дмитра Цимбала, Антона Левченка (кутовий) і Сергія Мозгового (штрафний) та програла команді Угорщини - 2:6 (дубль на рахунку Дмитра Цимбала).

Після 3-х турів на рахунку збірної України 3 очки, при різниці забитих і пропущених м'ячів 7:9 і 4-е місце у групі А другого дивізіону ЧС. Для виходу в півфінал команді необхідно зайняти 1-2 місця у групі.

23 січня українці зіграють з лідером групи командою Естонії, а 24 січня - з командою Чехії.