Вашингтон Кепіталс виграв шостий матч поспіль регулярного чемпіонату НХЛ / nhl.com

У ніч на суботу в Національній хокейній лізі "Вашингтон" продовжив переможну серію до шести матчів і знову вирвався вперед у битві з "Айлендерс" за перше місце Столичного дивізіону.

Кэпиталх обіграли Нью-Джерсі Девілз " з рахунком 3:0, повідомляє офіційний сайт ліги.

Успіх "Кепіталз" (40-21-7) принесли голи Андре Бураковски, Нікласа Бэкстрема і Ларса Еллера, а також відмінна гра Брэйдена Холтбі, який зробив 25 сейвів і оформив третій у сезоні та 35-й у НХЛ шатаут. За останнім показником він зрівнявся з Олафом Колцигом на першому місці в клубній історії. Примітно, що п'ять із цих "сухарів" Холтбі оформив у матчах з "Девілз".

Відео дня

"Гру ми почали ні добре, ні погано, але в підсумку забили першими, - сказав тренер "Вашингтона" Трой Террі. - Брейден з перших хвилин грав відмінно і дав нам час освоїтися. Сьогодні він вирішив результат зустрічі".

"Нью-Джерсі" (25-34-9) зазнав п'ятої поразки поспіль, і в шести з останніх семи матчів забивав не більше двох голів. У воротах "Девілз" зіграв Маккензі Блеквуд, зробив 33 сейва. "Нью-Джерсі" не скористався ні одним з шести шансів у більшості (а також одним з 24 в останніх дев'яти зустрічах).

Олександр Овечкін завдав п'ять кидків у площину воріт, але залишився без очок. Йому не вистачає одного бала до позначки 1200 очок.

НХЛ. Регулярний чемпіонат.

08 березня.

Вашингтон Кепіталз — Нью-Джерсі Девілз 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)

Флорида Пантерз — Міннесота Уайлд 6:2 (3:0, 2:2, 1:0)

Кароліна Харрікейнз — Вінніпег Джетс 1:8 (0:4, 0:1, 0:3)

Анахайм Дакс — Монреаль Канадиэнс 8:2 (2:1, 3:1, 3:0)