"Кременчук" - "Дніпро" / uhl.ua

Відбувся другий матч півфінальної серії плей-офф Української хокейної ліги - «Кременчук» на своєму льоду зміг обіграти херсонський «Дніпро» в овертаймі і зрівняв рахунок в серії.

Команди розпочали матч обережно, не закинувши в першому періоді жодного разу, але при цьому гості явно грали «другим номером». Статистика кидків склала 11:6 на користь господарів, повідомляє Xsport.

У другій 20-хвилинці херсонці продемонстрували більш атакуючий хокей і першими змогли закинути. 17-річний форвард четвертої ланки Артем Целогородцев зміг пробити Георгія Бояршинова. «Городяни» відігралися вже через три хвилини. Гол у більшості на свій рахунок записав капітан команди Тимур Гриценко.

Відео дня

У заключній 20-хвилинці суперники ще по разу обмінялися голами, при цьому господарі знову були в ролі сторони, що відіграється. На шайбу Івана Дунаєва відповів Олексій Зайцев. 2:2. Гра перейшла в овертайм.

Вирішальним епізодом матчу стало вилучення Валентина Сірченка, який на рівному місці викинув шайбу за межі ігрового майданчика – затримка часу гри. Більшість вдруге у матчі вдалося реалізувати "Кременчуку". На «п'ятачку» після затяжної атаки шайбу у ворота переправив захисник Владислав Грицько.

УХЛ. Плей-офф. Півфінал, 2-й матч

«Кременчук» - «Дніпро» 3:2(0:0, 1:1, 1:1, 1:0). Серія - 1:1

Шайби: 0:1 - Целогородцев (Черемнов, Матвієнко) - 35:45, 1:1 - Гриценко (Ворона – бол.) - 38:28, 1:2 - Дунаєв (Янішевський) - 46:23, 2:2 - Зайцев (Грицько, Толстушко) - 49:35, 3:2 - Грицько (Зайцев, Кисельов – бол.) - 66:01.

Воротарі: Бояршинов – Петров.