Найкращі смарт-годинники 2024: 6 найкращих моделей на будь-який бюджет / фото Game Rant

Портал Game Rant склав черговий рейтинг найкращих гаджетів. Раніше було названо найкращі відеокарти для ігор у 1080р і складні смартфони, тепер експерти підібрали найвдаліший смарт-годинник, який можна купити у 2024 році.

За останні роки на ринку вийшло багато найрізноманітніших моделей: одні орієнтовані на фітнес, інші концентруються на функціональності. А деякі просто намагаються мати якомога більш ефектний вигляд, водночас виконувати свою найосновнішу функцію: відстеження часу.

  • Apple Watch Series 9 – найкращий смарт-годинник загалом. Це збалансована модель з усіма необхідними характеристиками, стильним дизайном і великою автономністю. Єдиний їхній "мінус" – ціна.
  • Fitbit Charge 6 – найкращий бюджетний розумний годинник. Вони не вдарять по кишені і порадують хорошою функціональністю. Крім того, він сумісний як з Android, так і з iOS, що підвищує його універсальність.
  • Samsung Galaxy Watch 6 – найкращий розумний годинник на базі Android. У ньому відмінно поєднуються мінімалістичний дизайн, крутий функціонал і багата підтримка сторонніх застосунків, а коштує він при цьому зовсім недорого.
  • Garmin Venu 3 – найкращий фітнес-годинник. Він насамперед підійде тим, хто серйозно захоплюється спортом. Безліч спортивних режимів поєднуються з довгим часом роботи і просунутою опцією контролю за якістю сну.
  • Withings ScanWatch 2 – найкращий гібридний розумний годинник. Для тих користувачів, кому потрібні "фішки" розумних годинників з естетикою класичних аналогових годинників.
  • OnePlus Watch 2 – смарт-годинник із довгою батареєю. Девайс може працювати до 100 годин при активному використанні, а в режимі енергозбереження термін служби батареї можна продовжити до 12 днів.

Відео дня
OnePlus Watch 2

До кінця року Samsung і Apple потужно оновлять свої актуальні смарт-годинники. Джерела Bloomberg говорили, що ювілейні Apple Watch будуть важливим релізом для компанії, і власники актуальних годинників "напевно захочуть оновитися". Тоді як Galaxy Watch 7 стануть першим продуктом Samsung, оснащеним 3-нм чипом.

Зі свого боку Huawei раніше цього місяця випустила бюджетний клон Apple Watch для Android-смартфонів. Розумний гаджет навіть має аналог коліщатка Digital Crown.

Вас також можуть зацікавити новини: