7 найкращих складних смартфонів: від топового Samsung Galaxy до новинки Google / фото Google

Поки Apple думає, випускати чи ні смартфон з гнучким дисплеєм, складані девайси за останні кілька років встигли набути непоганої популярності серед користувачів – навіть незважаючи на високі цінники.

Такий форм-фактор дає змогу володіти смартфоном і фактично планшетом одночасно, надаючи більшу гнучкість у тому, як ви взаємодієте з ними. Портал Gamerant назвав найкращі складані смартфони, які можна купити у квітні 2024 року.

  • Найкращим на ринку визнано OnePlus Open. Це дебютний складаний смартфон іменитого китайського виробника, який вирізняється величезним екраном, легкою вагою, сучасним дизайном і цінником нижчим, ніж у Galaxy Z Fold5 від Samsung у тому ж форм-факторі книжки. Якщо дозволяє бюджет ($1500), то це найкраща модель.

Відео дня
Названо найкращі складані смартфони, які можна купити у 2024 році
  • Google Pixel Fold на другому місці, як найкращий складаний камерофон. Крім того, у новинки пошукового гіганта дивовижний розмір акумулятора на 4821 мАг і "чистий" Android.

Названо найкращі складані смартфони, які можна купити у 2024 році
  • Motorola Razr Plus (2023) на третьому місці. Його назвали найкращим бюджетним складаним смартфоном. У закритому стані він оснащений невеликим 3,6-дюймовим POLED-дисплеєм із частотою 144 Гц, який, по суті, може робити все, що робить звичайний телефон.
  • Тим, хто хоче купити свій перший складаний телефон, слід розглянути відносно доступний Motorola Razr (2023). Є деякі недоліки, зокрема всього 128 ГБ пам'яті та маленький зовнішній дисплей, але коштує він лише 700 доларів, а на знижках його можна знайти і за 500.

Названо найкращі складані смартфони, які можна купити у 2024 році
  • Дорогий Samsung Galaxy Z Fold 5 посів п'яту сходинку в топі, як найкращий складаний телефон преміум-класу. Компанія вдосконалила функції та дизайн до такої міри, що смартфон став однією з найкращих пропозицій серед складних пристроїв. Окрім того, девайс підтримує стилус, однак його треба докуповувати окремо. А Galaxy Z Flip5 в GameRant визнали найкращим компактним девайсом у форм-факторі розкладачки.

Названо найкращі складані смартфони, які можна купити у 2024 році

Схоже, найближчим часом складні смартфони стануть масовим товаром. Раніше цього місяця бренд Nubia випустив найдешевшу модель на ринку всього за $415. А до кінця 2024 року у Samsung вийдуть недорогі Galaxy Z Fold FE і Flip FE.

А якщо ви в пошуках бюджетного iPhone, експерти назвали три моделі, які можна спокійно брати в 2024. Старіші моделі припускають деякі компроміси, але для більшості пересічних користувачів цього все одно вистачить з головою.

Вас також можуть зацікавити новини: