Серія смартфонів Redmi Note 12-новий хіт Xiaomi / фото Xiaomi

Вже по тому, що лінійка Redmi Note 12 стала хітом в Китаї ще до офіційного анонсу, можна було очікувати, що перша партія розійдеться дуже швидко. І дійсно, всього за хвилину з початку продажів було розкуплено понад 350 000 смартфонів нової лінійки.

Про це повідомляє видання GSMArena. Не виключено, що це абсолютний рекорд продажів компанії за весь час її існування. 

Яка з чотирьох моделей користується у покупців найбільшим попитом, не уточнюється. Однак, судячи з обсягу попередніх замовлень, йдеться про Redmi Note 12 Discovery Edition, який в доповненні до основної камери з роздільною здатністю 200 Мп отримав підтримку швидкої зарядки потужністю 210 Вт – це рекорд на сьогодні. До того ж це перший смартфон на ринку на базі топового процесора Dimensity 1080 від MediaTek. 

Відео дня

Стандартна модель Redmi Note 12 в плані характеристики куди простіше – вона отримала 48 Мп-камеру і швидку зарядку на 33 Вт. Втім, і просять за неї тільки 1199 юанів (~6000 грн), тоді як Discovery Edition можна купити за 2399 юанів (~12 500 грн).

Джерело: GSMArena

Додамо, що нові смартфони вийдуть і за межами Китаю, але станеться це, як очікується, лише на початку 2023 року, і напевно під брендом Xiaomi. 

До кінця року також очікується прем'єра Xiaomi 13

Новинки стануть одними з перших телефонів на ринку на базі Snapdragon 8 Gen 2, а вийдуть вони з коробки з MIUI 14 на базі Android 13. Також відомо, що Pro-моделі отримають 12 Гб оперативної пам'яті 

Минуле покоління Xiaomi 12 було представлено в кінці грудня минулого року. У всіх смартфонів дисплеї з частотою оновлення 120 Гц і підтримкою HDR10+, швидка пам'ять і технологія швидкої зарядки, а також оболонка MIUI 13.

Вас також можуть зацікавити новини: