Фото прес-служби ТОДА

Аграрії Тернопільщини та представники обласної влади беруть участь в Міжнародному форумі ділових контактів «Брест-2019».

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, мета форуму – укріпити міжрегіональне співробітництво, пошук нових напрямів взаємодії, а також поглиблення взаємовідносин між Брестською областю та регіонами іноземних держав в економічній,соціальній та туристичній сферах.

Делегація з Тернопільської області очолили директор департаменту агропромислового розвитку ТОДА Володимир Стахів та заступник начальника управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу ТОДА Наталія Зарицька. Разом із ними в Бресті перебувають представники компаній ФГ «Гадз», ПАП «Агропродсервіс», ПрАТ «Агропродукт», ТОВ «Шедер».

Відео дня
Фото прес-служби ТОДА

За словами Зарицької, делегація Тернопільської області презентує на Форумі інвестиційний потенціал Тернопілля.

«Налагоджуємо та активізовуємо міжнародне міжрегіональне співробітництво, економічні зв'язки, беремо участь у В2В. Крім того, проведено зустрічі з Консулом України в Республіці Білорусь паном Анатолієм Діденко, Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Білорусь в Україні паном Ігорем Соколом та представниками Брестського обласного виконавчого комітету», – поінформувала Зарицька.