Пожежа виникла на балконі однієї з житлових квартир / фото ДСНС

У Тернополі рятувальники загасили пожежу в багатоповерхівці. Як повідомили УНІАН в центрі пропаганди територіального управління ДСНС в Тернопільській області, пожежа виникла сьогодні 11 липня о 14.07 на 7-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Лесі Українки.

Читайте такожНа Тернопільщині через пожежу у багатоповерхівці евакуювали 20 осіб (фото)

На виклик було направлено перше відділення й автодрабину частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення та фахівців оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Відео дня
На виклик прибула автодрабина частини спеціальної пожежної техніки / фото ДСНС

За попередньою інформацією, горіння виникло на балконі однієї з житлових квартир. На час прибуття рятувальників балкон був охоплений полум’ям, площа горіння становила близько 5 м кв. Пожежа швидко набирала обертів. Існувала загроза перекидання полум’я на житлові квартири.

фото ДСНС

На підмогу особовому складу ЧСПТ були направлені перше та друге відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Для роботи у непридатному для дихання середовищі залучались 3 ланки газодимозахисної служби.

Читайте такожНа Тернопільщині перекинувся та загорівся автомобіль

фото ДСНС

Працюючи в екстремальних умовах високої температури та значного задимлення о 14.22  вогнеборці локалізували горіння та зупинили поширення полум’я, а о 14:33 пожежу вдалось повністю ліквідувати.

Обставини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.