Багато експертів радять не пити каву в літаку / фото ua.depositphotos.com

Ви напевно неодноразово чули думку, що в жодному разі не можна пити каву або чай на борту літака, оскільки бортпровідники використовують для його приготування воду не найкращої якості.

Однак колишня британська стюардеса Скай Тейлор, яка дбала про пасажирів у небі цілих 16 років, зокрема і на крилах Virgin Atlantic, вирішила оскаржити це поширене твердження. У коментарі MailOnline вона заявила таке:

"Багато обговорень точиться навколо вживання гарячої води і резервуарів для води. Але для мене мої чашки чаю були тим, що підтримувало мене на роботі"

При цьому вона зазначила, що в обов'язки бортпровідників входить, щоб усе було гігієнічним, коли вони подають їжу та напої.

Відео дня

"Ми повинні дотримуватися правил безпеки харчових продуктів і охорони здоров'я. Тож немає нічого, що я б не випила в літаку", – додала вона.

Як повідомляв УНІАН, раніше експерти компанії Ski Vertigo закликали мандрівників не пити каву в аеропорту. Однак не через якість води, а тому що це може призвести до зневоднення організму, яке ще більше посилюється на висоті 10 тисяч метрів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей та дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.