Канада, Швейцарія та Норвегія очолили топ найбезпечніших країн / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Група експертів Berkshire Hathaway Travel Protection склала рейтинг найбезпечніших країн світу для відвідування в 2024 році

Як пише Express, очолила рейтинг Канада, потіснивши багаторазових лідерів Ісландію та Норвегію.

Відзначається, що в рамках дослідження експерти компанії опитали мандрівників, які відвідали різні країни за останні п'ять років, а також вивчили Глобальний індекс миролюбності та дані рейтингів безпеки подорожей Державного департаменту США.

Відео дня

Зокрема, Канада очолила рейтинг завдяки малій кількості скоєних там насильницьких злочинів. Також країна була визнана найбезпечнішою за рівнем терористичних загроз, а також для жінок і мандрівників ЛГБТК+.

Друге місце в рейтингу дісталося Швейцарії, яку визнали одним з найбезпечніших місць в світі в плані тероризму і для жінок. Третю сходинку посіла Норвегія завдяки низькому рівню насильницьких злочинів.

Топ-10 найбезпечніших країн світу для відвідування в 2024 році

1. Канада

2. Швейцарія

3. Норвегія

4. Ірландія

5. Нідерланди

6. Великобританія

7. Португалія

8. Данія

9. Ісландія

10. Австралія

Як повідомляв УНІАН, раніше туристичне видавництво Fodor's назвало популярні напрямки, куди краще не їхати на відпочинок в 2024 році. Всього в 2024 No List увійшли дев'ять локацій по всьому світу з різних причин – від надмірного туризму і забруднення навколишнього середовища до проблем з доступом до питної води.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.