У Севільї можна перейти по мосту річку Гвадалквівір і опинитися у кварталі Тріан \ andalunet.com

У столиці Андалусії є тільки одне вузьке місце - в прямому і переносному сенсі це вулички старовинного району Санта-Крус. Тому, на машині по ньому пересуватися непросто.

Читайте такожНазвані найпопулярніші для туризму країни світу

Про це йдеться у матеріалі Ольги Гуцал, власника і СЕО компанії Каміон-Оіл, опублікованому в журналі "Новое время".

Відео дня

Вона відзначає, що центр Севільї великий, і навколо нього багато упорядкованих парковок.

Що стосується готелів, то вони в Севільї прекрасні, тому, що різноманітні. "Заходиш і опиняєшся в одній з епох цього прекрасного міста. Перед тобою то автентична римська кладка під скляною підлогою, то арт-деко зразка початку XX століття, то абсолютний модерн", - розповідає Гуцал.

Також туристам потрібно пам'ятати про велику денну перерву на сієсту - майже всі заклади, де можна перекусити і випити кави, закриваються о 13:00, щоб відкритися не раніше 17:00. "Але для спраглих знайдеться вихід: на центральній вулиці є відразу три Starbucks, які не встигли перейнятися місцевою культурою сієсти і працюють без перерви", - говорить Гуцал.

У Севільї вона радить перейти по мосту річку Гвадалквівір і опинитися в старовинному припортовому кварталі Тріан. Там вражають два об'єкти: квартал старих керамічних фабрик зі своїми магазинами і строкатий продуктовий ринок, де зібрано все, чим багата земля Андалусії.

Також Гуцал радить відвідати Театр-музей фламенко. "Це теж туристичне місце, але якісне", - зазначає вона. А щоб перепочити від спеки мандрівниця радить відправиться в парки палацу Алькасар.

Повну версію матеріалу читайте в новому номері журналу "Новое время" від 28 лютого 2019 року.