УЗ збільшила кількість додаткових поїздів до Великодня / фото УНІАН

«Укрзалізниця» призначила два додаткові поїзди до Львова для подорожей на великодні і травневі свята за результатами Facebook-опитування, таким чином збільшивши загальну кількість додаткових поїздів до 23.

Читайте такожНа Львівщині розробили он-лайн карту локацій для селфі

Як повідомила прес-служба компанії, за результатами опитування «Укрзалізниця» призначає два потяги: № 755/756 та № 211/212 сполученням Київ-Львів.

Відео дня

«Загалом в опитуванні на сторінці «Укрзалізниці» у Facebook на момент підбиття підсумків взяли участь 2 162 респонденти. З них 320 користувачів висловилися за додаткові поїзди до Львова. Майже на сотню менше голосів віддано за призначення поїздів до Івано-Франківська. Від 100 до 200 голосів набрали Одеса, Ужгород, Харків, Польща. Серед інших напрямків, які запропонували користувачі, також Трускавець, Генічеськ, Чернівці, Новоолексіївка тощо», - йдеться в повідомлення.

При цьому в компанії відзначили, що отримані результати не можуть вважатися всеохопними і репрезентативними і швидше відображають побажання активних фоловерів у соціальній мережі.

"Однак ці дані обов'язково будуть враховані фахівцями «Укрзалізниці» при плануванні наступних перевезень пасажирів, особливо під час пікових подорожей залізницею", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що додатковий поїзд "Інтерсіті" № 756 Київ-Львів вирушить зі Львова 26 квітня і 1 травня о 23:00, прибуде до Києва наступного дея о 5:50. Назад поїзд відправиться 27 квітня і 2 травня в 0:15, прибуде до Львова наступного дня о 5:47. Він робитиме зупинку на станції Коростень.

Поїзд № 211/212 Київ-Львів вирушить з Києва 26 квітня о 12:10 і прибуде до Львова о 22:14. Назад відправлення 27 квітня о 1:28, прибуття до Києва наступного дня о 9:14. Поїзд робитиме зупинку на станції Шепетівка.

Також, у прес-службі відзначили, що загалом на великодні і травневі свята "Укрзалізниця" вже призначила 23 додаткові поїзди і додаткові рейси п'яти цілорічних поїздів.

Зокрема, це поїзди до Львова, Ковеля, Ужгорода, Чернівців, Хмельницького, Жмеринки, Миколаєва, Одеси, Херсона, Дніпра, Кривого Рогу, Харкова, Покровського, Запоріжжя, Бахмута, Кременчука, Шостки, Черкас, Вінниці та інших міст.

Як повідомляв УНІАН, раніше «Укрзалізниця» призначила 19 додаткових поїздів у період великодніх і травневих свят.