Ілюстрація / REUTERS

Азербайджанська авіакомпанія Buta Airways відкрила рейси Баку-Одеса.

Читайте такожEmirates запускає великий розпродаж квитків

Як повідомили УНІАН у прес-службі міжнародного аеропорту "Одеса", сьогодні, 16 травня, аеропорт зустрів перший рейс Buta Airways з Баку.

Відео дня

Рейс за маршрутом Баку-Одеса-Баку буде виконуватися на регулярній основі двічі на тиждень: щочетверга та щонеділі. Літак з Баку відправлятиметься о 7:15 за місцевим часом, а прибуватиме до Одеси - о 9:40. Виліт з одеського аеропорту - о 10:40 за місцевим часом. Прибуття до столиці Азербайджану - о 14:40.

Представник авіакомпанії Buta Airways в Україні Яшар Аміров заявив журналістам, що відкриття цих рейсів - підтвердження розвитку соціальних, культурних та економічних відносин між Азербайджаном і Україною.

"Регулярні перельоти сприятимуть розвитку туризму - однієї з пріоритетних галузей Азербайджану - і економічних зв'язків між нашими містами", - заявив він.

За словами директора аеропорту Павла Прусака, регулярні рейси з Баку до Одеси не здійснювалися більше 2-х років.

Довідка УНІАН. Buta Airways - азербайджанська авіакомпанія, заснована у 2016 році. Здійснює рейси з Баку і Гянджі з десяти міжнародних напрямках.

Buta Airways входить до складу найбільшої азербайджанської авіакомпанії AZAL ("Азербайджанські авіалінії"). На даний час вона виконує регулярні рейси з Азербайджану за 10 міжнародними напрямками. Одеса стала третім українським містом в маршрутній карті компанії.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт "Одеса" належить до групи найбільших аеропортів України та пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.