Ілюстрація / REUTERS

Ірландський лоукостер Ryanair підняв максимальну ціну за послугу пріоритетної посадки та перевезення малого багажу вагою до 10 кг. Мінімальна ціна послуг не змінилася.

Як повідомляє Lowcostavia, тепер діапазон збору за пріоритетну посадку становить 6-12 євро. Цей діапазон однаковий як у випадку оформлення послуги під час бронювання квитка, так і після цього. Раніше ця послуга коштувала 6-10 євро.

Читайте такожRyanair ввів спецтарифи з Києва для пасажирів скасованих рейсів Wizz Air

Відео дня

Перевезення багажу до 10 кг тепер коштує 10-17,5 євро при оформленні послуги під час бронювання і 10-25 євро після покупки авіаквитка. До цього Ryanair діапазон цін становив 10-12 євро і був однаковим як при оформленні послуги під час купівлі квитка, так і після цього.

Ціна регулюватиметься попитом на послугу. Зміни вже набули чинності й поширюються на всі рейси Ryanair та Lauda

Це вже друге підвищення за останні місяці після запровадження Ryanair нової політики з перевезення ручної поклажі та малого багажу, яка почала діяти з 1 листопада 2018 року. Тоді авіакомпанія зменшила безкоштовну норму ручної поклажі для пасажирів без пріоритетної посадки тільки до одного предмета з габаритами до 40×25×20 см. Пасажири, які оплатили збір за пріоритетну посадку, могли брати на борт одну валізу з габаритами 55×40×20 см і вагою до 10 кг і другий предмет з габаритами до 40×25×20 см.